Etusivu»Palvelut»Kulttuuri ja museo

Kulttuuritoimisto


avoinna ma 8.00 - 15.30, ti-pe 9.00 - 14.30
Koulutie 3
72400 Pielavesi

Kanslisti
Seija Poikonen
040 4894187
seija.poikonen@pielavesi.fi

Kotiseutuarkisto

Laurinpurontie 23, 72400 Pielavesi
(Puustellin koululla)
040 350 6233

 

Harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuudet eri alojen opiskelijoille

Olemme erityisesti kiinnostuneet seuraavien alojen harjoittelijoista: Museoala, kulttuurituottajat, valokuvaajat, tiedottajat, graafiset suunnittelijat, matkailun ja tapahtumatuotannon opiskelijat, valo- ja äänitekniikka jne. Voit jättää avoimen hakemuksen, jossa voit kertoa hankkeestasi joka saattaisi sopia Pielavedellä toteutettavaksi.

Museo-ja kulttuurialan opiskelijoille on listattu historiaan ja museotyöhön liittyviä projektiaiheita kotiseutumuseon sivulle.

Kulttuuripalveluiden tarjoaminen kunnalle

Kunta ostaa toisinaan erilaisia kulttuuripalveluita. Halutessasi voit tarjota kulttuuripalveluja kunnan juhliin ja tapahtumiin oheisella lomakkeella. Täytä lomake, tulosta, allekirjoita ja lähetä se Pielaveden kulttuuritoimistolle.

PALVELUTARJOUS.doc

 

Tehhään yhessä -hanke

Ylä-Savon kuntien yhteinen kulttuuritoiminnan kehittämishanke 08.04.2013-28.02.2014

Hankkeessa ovat mukana kaikki Ylä-Savon kunnat ja kunkin kunnan kulttuurivastaava toimii osaltaan hankkeen taustatukena ja koordinoijana. Lisäksi hankkeessa työskentelee kuntien yhteinen kulttuurikoordinaattori Ann-Mari Karvinen, joka toteuttaa yhdessä kuntien, järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa hankkeen toimenpiteitä.

Ylä-Savon kuntien kulttuuritoimet toimivat pienillä resursseilla ja useat kunnat ilman päätoimista kulttuurivastaavaa. Täällä tiedostetaan maaseutumaisen alueen realiteetit ja halutaan kuulla paikalliset tarpeet. Siksi Ylä-Savon kuntien kulttuuritoimet etsivät yhdessä toimintamallia, jossa kuntien välisellä yhteistyöllä vahvistetaan sekä laajennetaan kulttuuritoimintaa. Kulttuurin alalla erityisesti 3. sektorin toimijat tekevät arvokasta työtä. Yhteistyön kehittäminen erityisesti heidän kanssaan on hankkeen tavoitteena. Hanketta hallinnoi Iisalmen kaupungin kulttuuritoimi, mutta kaikki Ylä-Savon kunnat ovat tasaveroisesti hankkeessa mukana.

Lisätietoja hankkeesta:

http://www.iisalmi.fi/Suomeksi/Palvelut/Kulttuuripalvelut/Kulttuuritoimi/Tehhaan-yhessa--hanke