Avoimet työpaikat

Etusivu / Suomeksi / Ajankohtaista / Avoimet työpaikat

LÄHIHOITAJAN JA OSASTOAPULAISEN TEHTÄVÄT

Haemme Pielaveden kuntaan perusturvan vanhus- ja erityispalveluihin kymmentä ammattitaitoista ja vanhustyöhön motivoitunutta lähihoitajaa sekä kahta osastoapulaista toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 12.3.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on luonteeltaan kolmivuorotyötä.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat päivittäinen hoitotyö ja yhteistyö omaisten kanssa. Työ on kokonaisvaltaista vanhusten hoitotyötä ja hoitotyön käytäntöjen kehittämistä. Osastoapulaisen työhön kuuluvat hoitotyön avustavat tehtävät ja kodin hoitamiseen liittyvät työt.

Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan. Arvostamme sitä, että olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja.

Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn sekä mukavat työkaverit. 

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto. Osastoapulaiselta edellytämme aikaisempaa työkokemusta vanhustyöstä asumispalveluissa ja vähintään 1-5 vuoden työkokemusta.

Valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä alkuperäiset koulu- ja työtodistukset, tarvittaessa rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Koeaika 4 kk

Palkkaus KVTES:n mukainen

Avoimet hakemukset ansioluetteloineen 29.1.18 mennessä sähköpostilla osoitteeseen mervi.tarvainen@pielavesi.fi

Lisätietoja antavat Mervi Tarvainen p. 0404894823 tai Kirsi Rajasuo p. 040-4894204

9.1.2018

Mervi Tarvainen

asumispalvelujen esimies

 

Fysioterapeutti, Pielaveden kunta, Vanhuspalvelut, Pielavesi

Hakuaika: 27.12.2017 – 16.01.2018

Vanhuspalvelut

Tehtävänkuvaus: Haemme fysioterapeuttia vakinaiseen työsuhteeseen 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.

Toimenkuvaan kuuluu fysioterapeutin tehtävät vanhuspalveluissa. Yhteistyö eri toimintayksiköiden ja sidosryhmien kanssa. Kuntoutussuunnitelmien tekeminen yhdessä terveydenhuollon eri toimijoiden (fysioterapeuttien ja lääkärin) kanssa.

Kotihoidossa fysioterapeutin toimenkuvaan kuuluvat: Apuvälineiden arviointi ja käytönopastus, yksilö- ja ryhmäohjaus sekä henkilökunnan ergonomiaohjaus. Fysioterapeutin työssä painottuvat kuntoutumista edistävä vanhustyö sekä geriatrisen fysioterapian osaaminen.

Palveluasumisyksikössä ja tehostetussa palveluasumisessa: Liikuntaryhmien ohjaus, asiakkaiden yksilöllinen kuntoutus, ohjaus ja neuvonta sekä henkilökunnan ergonomia ohjaus.

Yhteistyö eri toimintayksiköiden ja sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta kiinnostusta ikääntyneiden parissa työskentelyyn, motivaatiota kehittää asiakkaiden kotiin jalkautuvia uusia toimintatapoja, kykyä yhteistyöhön, halua ohjata, kouluttaa ja opastaa yhdessä eri toimijoiden ja sidosryhmien kanssa edistämällä Pielaveden kunnan asukkaiden hyvinvointia.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin amk-tutkinto tai aiempi opistotasontutkinto, eduksi katsotaan geriatrisen fysioterapian osaaminen. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.  edellytämme sujuvaa kirjallista ja suullista Suomen kielentaitoa. Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä terveydenhuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Koeaika on 4 kuukautta.

Yhteystiedot: Kotihoidon esimies Tiina Ruotsalainen, 040 571 5484, tiina.ruotsalainen@pielavesi.fi tai Asumispalveluiden esimies Mervi Tarvainen, 040 489 4823, mervi.tarvainen@pielavesi.fi

Työpaikanosoite: Savikontie 15, 72400 Pielavesi

Palkkaus: KVTES:n mukainen

Työkokemus: 1v – 5v

Työ alkaa: 1.3.2018

Työaika: Kokoaikatyö

Työnkesto: yli 12 kuukautta

Haku päättyy: 16.01.2018 klo: 14.00

Jätä hakemus: Kotihoidon esimies Tiina Ruotsalainen, Savikontie 15, 72400 Pielavesi tai sähköpostilla: tiina.ruotsalainen@pielavesi.fi  

Pielavedellä 21.12.2017

Pielaveden perusturvalautakunta

 


Pohjois-Savon lastensuojelun kehittämisyksikkö

HAKEE TUKI- JA SIJAISPERHEITÄ
lasten ja perheiden tukemiseen
 
Tuki- ja sijaisperheet ovat tavallisia perheitä, jotka pitävät lapsista ja haluavat auttaa heitä. Lapset käyvät tukiperheessä viikonloppuisin ja loma-aikoina. Sijaisperheissä lapset voivat saada myös pitempiaikaista hoitoa.

Nämä perhehoidon muodot ovat lastensuojelun keinoja auttaa lapsia ja heidän perheitään, kun perheen omat voimavarat eivät riitä ja sukulais- ja ystäväverkostot eivät ole riittävästi tukena.

Sijais- ja tukiperhe hoidosta maksetaan kuntakohtainen korvaus.

Yksikön järjestämistä valmennuksista, koulutuksista ja muista tilaisuuksista löytyy tietoa

http://www.pslastensuojelu.fi/ tai yksikön työntekijöiltä.

Ota yhteyttä!

Anna Mehtonen puh. 044 7401 992 anna.mehtonen@siilinjarvi.fi
Tarja Pitkänen puh. 044 7401 991 tarja.pitkanen@siilinjarvi.fi

 


Liitetiedostot
Te-palvelut Kuntarekry.fi