Avoimet työpaikat

Etusivu / Suomeksi / Ajankohtaista / Avoimet työpaikat
Avoimet työpaikat
8.11.2018 9:43

Lähihoitaja

Pielaveden kunta hakee 2 lähihoitajaa kotihoitoon. Toivomme sinulta reipasta ja tunnollista työotetta, perehdytämme tehtävään.

Kotihoidon tiimissä työskentelee lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Työ on 3-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Pielaveden kunnan kotihoidossa työn tukena käytämme mobiili Hilkka ohjelmaa.

Kelpoisuusehtona hoitajan toimeen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2015) 8 §:n mukainen pätevyys. Lisäksi edellytämme tehtävään valittavilta lääkehoidon peruslupaa, B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdolisuutta. Toimet täytetään toistaiseksi voimassaolevana 14.1.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä sovellamme 4 kuukauden koeaikaa. Hyväksyttävä lääkärintodistus tulee esittää ennen viran vastaanottamista. Olemme savuton työyhteisö.

Ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme mielellämme toimeen liittyviin kysymyksiin.
Toivomme, että jätät hakemuksen sähköisesti Kuntarekry -järjestelmään perjantaina 30.11.2018 klo 15 mennessä.

5.11.2018 9:50

Lähihoitaja

Pielaveden kunta hakee 2 lähihoitajan sijaista kotihoitoon. Toivomme sinulta reipasta ja tunnollista työotetta, perehdytämme tehtävään.

Kotihoidon tiimissä työskentelee lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Työ on 3-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin.

Kelpoisuusehtona hoitajan toimeen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2015) 8 §:n mukainen pätevyys. Lisäksi edellytämme tehtävään valittavilta lääkkeen jakolupaa sekä B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdolisuutta. Pielaveden kunnan kotihoidossa työn tukena käytämme mobiili Hilkka ohjelmaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

30.10.2018 12:21

Sivistysjohtaja

Pielaveden kunta hakee innostunutta, kannustavaa ja kehittämismyönteistä

SIVISTYSJOHTAJAA,

joka saa johtamansa joukkueen loistamaan, tuottamaan parhaita mahdollisia palveluita kuntalaisille ja iloitsemaan yhteisistä onnistumisista. Oletko sinä etsimämme dynaaminen ja osaava ammattilainen? Sytyt ihmisten kanssa työskentelystä ja palveluiden kehittämisestä. Haluat olla omalta osaltasi rakentamassa tulevaisuuden kuntaa myönteisellä otteella yhteistyössä henkilöstön, luottamushenkilöiden ja sidosryhmien kanssa. Sivistyssektoriin kuuluvat palvelut ovat sydäntäsi lähellä ja vahvuuksiasi. Hallitset isoja kokonaisuuksia ja tunnet myös lakiviidakkoa.

Sivistysjohtaja on vastuussa sivistyspalveluiden johtamisesta ja kehittämisestä. Toimialaan kuuluvat sivistyspalveluiden hallinto, koulutuspalvelut (perusopetus, lukio), kansalaisopisto, varhaiskasvatus, aamu- ja iltapäivätoiminta sekä vapaa-aika-, kirjasto-, kulttuuri- ja nuorisopalvelut.

Sivistysjohtaja johtaa osastopäällikkönä osastonsa palvelujen järjestämistä, strategista ja toiminnallista suunnittelua sekä talouden suunnittelua ja seurantaa. Hän toimii sivistyslautakunnan esittelijänä ja vastaa toimialansa asioiden valmistelusta. Hän on kunnan johtoryhmän jäsen ja osallistuu aktiivisesti myös koko kunnan kehittämiseen.

Sivistysjohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää opetushallinnon osaamista, kunnallishallinnon yleistä tuntemusta, kuntatalouden riittävää osaamista sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esimiestaitoja, kehittämisotetta sekä kykyä strategiseen ajatteluun.

Virka täytetään toistaiseksi voimassaolevana 1.1.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Pyydämme sinua esittämään palkkatoiveesi. Jotta voimme olla varmoja, että sovimme toisillemme, sovellamme virkaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hyväksyttävä lääkärintodistus tulee esittää ennen viran vastaanottamista. Olemme savuton työyhteisö.

Toivomme, että jätät hakemuksen ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmässä
http://www.kuntarekry.fi. 27.11.2018 klo 15.00 mennessä. Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Vilma Kröger, p. 0400 668211, vilma.kroger@pielavesi.fi tai kunnanhallituksen puheenjohtaja Mia Simpanen, p. 040 7778 850, mia.simpanen@pielavesi.fi tai sivistyslautakunnan puheenjohtaja Paavo Leppänen, p. 045 205 5288, paavo.leppanen@pielavesi.fi.
PIELAVEDEN KUNNANHALLITUS

10.8.2018 12:58

Hoitajan sijaisuus kotihoitoon

Pielaveden kunnassa on jatkuva rekrytointi kotihoidon lyhyt- ja pitkäaikaisiin (kesätyö, keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Kotihoidon tiimissä työskentelee hoitajia ja sairaanhoitajia. Työ on 3-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin.

Kelpoisuusehtona hoitajan toimeen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen pätevyys. Lisäksi edellytämme tehtävään valittavilta lääkkeen jakolupaa sekä B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdolisuutta (työssä käytetään pääasiallisesti talon autoa). Pielaveden kunnan kotihoidossa työn tukena käytämme mobiili Hilkka ohjelmaa.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Työntekijän toiveet ja osaaminen otetaan huomioon kaikkia sijaisuuksia täytettäessä.

Rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus oheisen linkin (hae työpaikkaa) kautta. Otamme Sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan.

Tullessasi haastatteluun, ota mukaan henkilötodistus, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

10.7.2018 9:34

Lähihoitajia sijaisuuksiin asumispalveluihin

Pielaveden kunnassa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (kesätyö, keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Keikkatyötä voit tehdä hoivapalvelujen eri yksiköissä, kuten tehostetussa palveluasumisyksikössä ja intervalliosastolla. Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Työntekijän toiveet ja osaaminen otetaan huomioon kaikkia sijaisuuksia täytettäessä.

Rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus oheisen linkin (hae työpaikkaa) kautta. Otamme Sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan.

Tullessasi haastatteluun, ota mukaan henkilötodistus, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

20.6.2018 14:30

Ravitsemistyöntekijä

Pielaveden kunta hakee jatkuvasti lyhyt- ja pidempiaikaisia sijaisia ravitsemistyöntekijän tehtäviin. Jos olet kiinnostunut työskentelemään ruokapalvelukeskuksessa tai koulujen jakelukeittiössä, täytäthän sähköisen hakemuksen ja näin ilmoittaudut sijaisrekisteriimme.
Kelpoisuusvaatimuksena on catering-alan perustutkinto tai vastaava aiempi koulutus tai riittävä työkokemus sekä hygieniapassi. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi joissakin kohteissa tehtävään kuuluu siivoustyötä.
Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä muut mahdolliset todistukset.

20.6.2018 13:09

Varhaiskasvatuksen sijaisuuksia

Hae Pielaveden kunnan varhaiskasvatuksen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Meillä on tarjolla tilanteiden mukaan eripituisia sijaisuuksia lastentarhanopettajille, lastenohjaajille ja ryhmäperhepäivähoitajille varhaiskasvatuksen toimintayksiköissä. Pielaveden kunnassa toimii päiväkoti Tarulinna keskustassa, päiväkoti Vekaravaara Vaaraslahdessa, ryhmis Satupirtti keskustassa ja ryhmis Muksula Säviällä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ko.toimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annettujen asetusten mukaisesti. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaisuuksia täytettäessä.

Sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää ja soveltuvuutta alalle. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus lasten ja nuorten parissa sekä alan koulutus. Sinun toivotaan olevan reipas, oma-aloitteinen ja tilanteisiin sopeutuva.

20.6.2018 12:58

Aineenopettaja, luokanopettaja ja erityisopettaja

Voit ilmoittautua käytettäväksi sijaiseksi opettajantehtäviin.

Liitetiedostot
Te-palvelut Kuntarekry.fi