Työllistäminen

Etusivu / Suomeksi / Palvelut / Elinkeinot, Työ ja Yrittäminen / Työllistäminen
Tukityöllistäminen

Pääsääntöisesti kunta hoitaa tukityöllistämisen Monitaitoset ry:n kautta. Monitaitosten toimialana on sosiaalinen työllistäminen. Tavoitteena on tukea heikossa työmarkkina-asemassa olevia sekä edistää ja ylläpitää heidän työ- ja toimintakykyään. Monitaitosilla työpaja on yhteisö, jossa työnteon ja siihen liittyvän valmennuksen avulla pyritään parantamaan yksilön kykyä ja valmiuksia hakeutua työhön tai koulutukseen sekä parantaa hänen arjenhallintataitojaan. Tavoitteena on työllistää erityisesti pitkäaikaistyöttömiä sekä myös vajaakuntoisia henkilöitä, sekä toimia työharjoitteluympäristönä nuorille henkilöille ja auttaa heitä estimään jatkopolkuja työmarkkinoilla tai kouluttautumisessa.

Monitaitoset ry
Pajatie 5
72400 Pielavesi
Puh. 044 2973619
titta.raitanen@monitaitoset.fi
www.monitaitoset.fi
  
Velvoitetyöllistäminen ja työkokeilu

Kunta järjestää myös oman organisaationsa puitteissa työpaikkoja erityisesti velvoitetyöllistettäville tai työharjoittelua kaipaaville. Asia hoidetaan yhteistyössä Pohjois-Savon TE-toimiston kanssa. Voit jättää yhteydenottopyynnön sähköisesti oma-asiointipalvelussa osoitteessa www.te-palvelut-fi .

Pohjois-Savon TE-toimisto
PL 2000
70101 KUOPIO
kirjaamo.pohjois-savo@te-toimisto.fi
 
Nuorten kesätyöllistäminen

Pielaveden kunta järjestää yhdessä työvoimatoimiston kanssa nuorille kesätyöpaikkoja tukemalla vuosittain hyväksytyn määrärahan puitteissa työantajia näiden työllistäessä nuoria.

Pohjois-Savon TE-toimisto
PL  2000
70101 KUOPIO
kirjaamo.pohjois-savo@te-toimisto.fi

Lisätietoja ja ohjeita kesätyöllistämisestä Pielaveden kunnassa löydät tästä linkistä Kesätyöllistäminen 2016