Nuorisotilat

Etusivu / Suomeksi / Palvelut / Sivistyspalvelut / Kulttuuri ja museo / Nuorisotilat

Nuorisotilat

Pielaveden nuorisotilat, Nuokkari, sijaitsevat Pielaveden keskustassa kirjastotalossa. Nuorisotilojen käyntiosoite on Laurinpurontie 14.

Nuorisotiloilla on tarjolla Avointen Ovien toimintaa, bänditilat sekä bändi- ja discoiltoja. Päivisin nuorisotilat toimivat yläasteen ja lukion musiikkiluokkana.

Toiminta
Nuokkarilla voit pelata pelejä askarrella, kuunnella musiikkia, viettää aikaa kavereidesi kanssa, katsella tv:tä ja jutustella ohjaajien kanssa. Illat on tarkoitettu pääasiassa yli 12- vuotiaille. Nuokkarilla on myös bänditilat. Bändivuoroja ja bändien esiintymismahdollisuuksia voit kysellä Lasselta. Perjantaisin on tarjolla bändi-iltoja, discoja, reissuja ja muuta mukavaa.

Nuorten käytössä on kolme huonetta, josta löytyy lehtiä, televisio, videot, dvd-soitin, xbox 360, jalkapallopeli, kolme tietokonetta internetyhteyksin, discotila sekä erilaisia pelejä kuten biljardi- ja pingispöydät, darts ja useita kortti- ja lautapelejä. Nuorisotilojen toiminta on valvottua ja avointa kaikille nuorille. Tule rohkeasti tutustumaan ja viettämään mielekästä iltaa selvin päin!