Yökahvila

Etusivu / Suomeksi / Palvelut / Sivistyspalvelut / Nuoriso / Yökahvila
Laurinpurontie 14
72400 Pielavesi
040-4894198

 

Toiminta käynnistyi syksyllä 1997. Yökahvila liittyi Nuorten Palvelu ry:hyn toisena vuonna. Yökahvila toiminta elpyi parin vuoden tauon jälkeen talvella 2008. Joka toinen perjantai-ilta, toimivassa yökahvilassa on mukana reilut 20 vapaaehtoista toimijaa. Vapaaehtoiset ovat nuorten vanhempia ja muita nuorista kiinnostuneita. Yökahvila toimii kunnan nuorisotiloissa perjantaisin klo 19-24.

Yökahvila on perjantai-illan turvallinen ja lämmin kohtauspaikka nuorille. Yökahvilaan voi tulla tapaamaan tuttuja, pelaamaan pelejä tai keskustelemaan aikuisten kanssa. Yökahvilassa, kuten Nuokkarilla ja nuorisotoimen toiminnassa yleensäkin, noudatetaan ns. nolla-promillen periaatetta. Päihteiden käyttöön puututaan ja tarvittaessa otetaan yhteyttä kotiin. Yökahvilassa noudatetaan hyviä tapoja. Yökahvilassa voidaan järjestää myös erilaisia teemailtoja.

Yökahvilassa. Myös aikuiset ja nuorten vanhemmat ovat tervetulleita kahville tai vierailemaan yökahvilassa.

Mikäli olet kiinnostunut yökahvilatoiminnasta, ota yhteys nuoriso-ohjaajaan, p.040 5700909. Toimintaan voi tulla mukaan milloin vain. Kesäisin toiminta taukoaa, mutta jatkuu syksystä kevääseen.