Ryhmäperhepäivähoito

Etusivu / Suomeksi / Palvelut / Sivistyspalvelut / Varhaiskasvatus / Varhaiskasvatus / Ryhmäperhepäivähoito

Säviän ryhmis Muksula

Ryhmäperhepäivähoitokoti Muksula on pieni, kodinomainen yksikkö, joka sijaitsee luonnonkaunnilla paikalla Säviän kyläkoulun yhteydessä. Matka Säviän kylässä sijaitsevaan Muksulaan Pielaveden keskustasta tulee 10 km. Aukioloaikamme muokkautuvat päivittäin lasten hoidontarpeen mukaan, klo 6.30 - 17.00. Tällä hetkellä ryhmiksellä työskentelee kolme hoitajaa, joista yksi on yhteinen koulun iltapäivätoiminnan kanssa.

Kaunis ja monimuotoinen luonto ympärillämme luo meille lukemattomat mahdollisuudet toteuttaa laadukasta varhaiskasvatusta ympäri vuoden. Luonto ja sieltä saamamme mahdollisuudet, kuten majojen rakentaminen metsään, seikkaileminen, luonnonmateriaaleista askarteleminen, luonnon kiertokulun tutkiminen vuodenaikojen mukaan ovat yksi tärkeimmistä toiminta-arvoistamme.

Toimintamme on tavoitteellista, monipuolista, lapsilähtöistä ja pienenä yksikkönä pystymme hyvin muokkaamaan toimintamme lapsen ikä- ja kehitystason sekä yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi jokaista toimintakautta varten. Vahvuutemme onkin talon pienuus; kaikki lapset ja aikuiset tuntevat toisensa ja sisäruksilla on mahdollisuus olla lähellä toisiaan.

Sijaintimme koulun yhteydessä luo meille hyvät yhteistyömahdollisuudet koulun kanssa. Teemme aktiivista yhteistyötä niin isompien koulukkaiden, kuin esiopetuksen ja iltapäiväkerhon kanssa. Esikouluun siirtyminen tapahtuu jouhevasti tilojen ja aikuisten ollessa jo tuttuja. Yhteisiä tapahtumia ja projekteja pyritään järjestämään säännöllisesti. Käytössämme on luistelukaukalo, hiihtoladut ja liikuntasali monipuolista liikkumista varten.

ryhmis Muksula
Virranniskantie 18. 72550 Säviä
puh. 040 652 9544
yhteyshenkilö; lastenohjaaja Paula Kokkarinen