banner
Avoimet työpaikat
 • 17.4.2019 11:00

  Pielaveden kunnan koulutoimi hakee erityisluokanopettajaa ajalle 1.8.2019 alkaen. Opetus tapahtuu Familar/Karekoti Oy:n tiloissa. Oppilaat ovat yläkouluikäisiä. Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä lain 04/2002 mukainen rikosrekisteriote.

 • 16.4.2019 17:00

  Pielaveden kunta hakee perusopetuksen, lukion ja kansalaisopiston yhteistä musiikin lehtorin viransijaista ajalle 1.8.2019 – 31.7.2020. Tarjolla on monipuolinen, itsenäinen ja kehittävä työ. Työ sisältää ryhmäopetusta eri ikäisille henkilöille, koulujen juhlien järjestämistä ja muita esiintymiseen liittyviä tehtäviä. Työt keskittyvät pääsääntöisesti Opinporttiin, jossa toimivat Pielaveden lukio sekä Pielaveden ja Keiteleen kansalaisopisto. Opetusvelvollisuus on 21 h/vko. Haussa painotetaan musiikin monipuolista osaamista. Kansalaisopistolla pidettävät tunnit painottuvat pääsääntöisesti iltapäiviin. Hakemuksessa pyydetään tuomaan esille hakijan musiikin osaamisalueet ja vahvuudet. Kelpoisuusehto; opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annettu laki 14.12.1998/986. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen virkasuhteen aloittamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä lain 502/2002 mukainen rikosrekisteriote. Hakuaika päättyy 2.5.2019 klo 15.00.

 • 10.7.2018 9:34

  Pielaveden kunnassa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (kesätyö, keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin. Keikkatyötä voit tehdä hoivapalvelujen eri yksiköissä, kuten tehostetussa palveluasumisyksikössä ja intervalliosastolla. Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Työntekijän toiveet ja osaaminen otetaan huomioon kaikkia sijaisuuksia täytettäessä. Rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus oheisen linkin (hae työpaikkaa) kautta. Otamme Sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun, ota mukaan henkilötodistus, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

 • 10.8.2018 12:58

  Pielaveden kunnassa on jatkuva rekrytointi kotihoidon lyhyt- ja pitkäaikaisiin (kesätyö, keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin. Kotihoidon tiimissä työskentelee hoitajia ja sairaanhoitajia. Työ on 3-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Kelpoisuusehtona hoitajan toimeen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen pätevyys. Lisäksi edellytämme tehtävään valittavilta lääkkeen jakolupaa sekä B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdolisuutta (työssä käytetään pääasiallisesti talon autoa). Pielaveden kunnan kotihoidossa työn tukena käytämme mobiili Hilkka ohjelmaa. Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Työntekijän toiveet ja osaaminen otetaan huomioon kaikkia sijaisuuksia täytettäessä. Rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus oheisen linkin (hae työpaikkaa) kautta. Otamme Sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun, ota mukaan henkilötodistus, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

 • 20.6.2018 12:58

  Voit ilmoittautua käytettäväksi sijaiseksi opettajantehtäviin.

 • 20.6.2018 14:30

  Pielaveden kunta hakee jatkuvasti lyhyt- ja pidempiaikaisia sijaisia ravitsemistyöntekijän tehtäviin. Jos olet kiinnostunut työskentelemään ruokapalvelukeskuksessa tai koulujen jakelukeittiössä, täytäthän sähköisen hakemuksen ja näin ilmoittaudut sijaisrekisteriimme. Kelpoisuusvaatimuksena on catering-alan perustutkinto tai vastaava aiempi koulutus tai riittävä työkokemus sekä hygieniapassi. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi joissakin kohteissa tehtävään kuuluu siivoustyötä. Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä muut mahdolliset todistukset.

 • 20.6.2018 13:09

  Hae Pielaveden kunnan varhaiskasvatuksen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Meillä on tarjolla tilanteiden mukaan eripituisia sijaisuuksia lastentarhanopettajille, lastenohjaajille ja ryhmäperhepäivähoitajille varhaiskasvatuksen toimintayksiköissä. Pielaveden kunnassa toimii päiväkoti Tarulinna keskustassa, päiväkoti Vekaravaara Vaaraslahdessa, ryhmis Satupirtti keskustassa ja ryhmis Muksula Säviällä. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ko.toimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annettujen asetusten mukaisesti. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaisuuksia täytettäessä. Sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää ja soveltuvuutta alalle. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus lasten ja nuorten parissa sekä alan koulutus. Sinun toivotaan olevan reipas, oma-aloitteinen ja tilanteisiin sopeutuva.