banner
Avoimet työpaikat
 • 24.1.2020 15:00

  Haemme Pielaveden kuntaan vanhus- ja erityispalveluihin lähihoitajaa, tämänhetkinen sijoituspaikka kotihoito. Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat päivittäinen perushoitotyö, lääkehoito ja yhteistyö omaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Arvostamme monipuolista kokemusta hoiva- ja hoitotyöstä sekä kiinnostusta työskentelystä vanhuspalveluissa. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista, joustavaa ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

  Kotihoidon tiimissä työskentelee lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Työ on 3-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Pielaveden kunnan kotihoidossa työn tukena käytämme mobiili Hilkka ohjelmaa.

  Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja työnvaativuuden arvioinnin mukaan. Edellytämme valittavalta henkilöltä lähihoitajan tutkintoa ja tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi edellytämme tehtävään valittavalta B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toimi täytetään toistaiseksi voimassaolevana 1.3.2020 lukien tai sopimuksen mukaan. Olemme savuton työyhteisö.

  Ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme mielellämme toimeen liittyviin kysymyksiin.

  https://youtu.be/iv2n8_8OdC8

  https://youtu.be/UMlYbS34dzw

 • 24.1.2020 10:00

  Haemme Pielaveden kunnan hallinto- ja tukipalveluihin sekä ympäristöosastolle toimistosihteeriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

  Hallinto- ja tukipalvelujen toimistosihteerin tehtävänkuva muodostuu pääasiassa kanslian erilaisista toimistotehtävistä. Ympäristöosaston toimistosihteerin tehtävä sisältää taloushallinnon tehtäviä sekä yleisiä toimistotehtäviä. Tehtävänkuvissa voidaan ottaa mahdollisuuksien mukaan huomioon myös valittavan henkilön mahdollinen muu osaaminen.

  Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa koulutusta esim. tradenomin tai merkonomin tutkintoa. Toivomme, että omaat positiivista ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn, yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta.

  Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan

  Tarjoamme haasteellisen tehtävän, vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn sekä kehittymisen mahdollisuudet tehtävässäsi.

  Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 16.2.2020 klo 14.30 Kuntarekry-järjestelmän kautta.

 • 20.1.2020 12:24

  Haemme Pielaveden kunnan ympäristöosastolle kuntatekniikaninsinööriä vakituiseen virkaan.

  Kuntatekniikaninsinöörin tehtäviin kuuluu vesihuoltolaitoksen sekä kunnallistekniikan, mm. katujen, teiden ja yleisten alueiden, liikunta- ja leikkipaikkojen kunnossapito ja toiminta, sekä investointien valmistelu ja urakoiden valvonta. Lisäksi tehtävään kuuluu edellä mainittujen toimintojen hankkeita, kehittämis- ja projektitehtäviä ja kaikkea muutakin mahdollista ja mahdotonta mitä eteen tulee.

  Viran kelpoisuusehtona on soveltuva tekniikan alan koulutus esim. insinöörin (AMK) tutkinto tai aikaisempi insinöörintutkinto sekä kokemusta alan tehtävistä.

  Jotta hommat tulisi menestyksekkäästi hoidettua se edellyttää sinulta:
  - positiivista asennetta
  - oma-aloitteisuutta
  - yhdyskuntatekniikan ja infrarakentamisen osaamista
  - yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  - talousosaamista
  - kehittämishakuisuutta
  - hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa.

  Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen yhdyskuntatekniikan ja infrarakentamisen alan teh-tävistä ja julkisen alan hankintaosaamisesta.
  Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilas-taan.

  Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

  Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän, sekä kehittämis- ja kehittymismahdollisuuksia mukavassa ja lupsakassa työporukassa.

  Mikäli kiinnostus heräsi pistä ihmeessä hakemusta ansioluetteloineen tulemaan viimeistään 16.2.2020 klo 16.00 Kuntarekry-järjestelmän kautta.

 • 20.1.2020 12:30

  Haemme Pielaveden kunnan ympäristöosastolle kiinteistönhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

  Kiinteistönhoitaja vastaa kunnan omistamien kiinteistöjen ylläpidosta. Hän tuntee kiinteistön rakennus-, LVI- ja sähköjärjestelmät niin, että pystyy tekemään itse yksinkertaiset säädöt, pienet huollot, korjaukset ja mittaukset. Kiinteistönhoitaja osallistuu kiinteistöpäivystykseen vuorollaan kolmen muun kiinteistönhoitajan kanssa.

  Palveluhalukkuuden ja oma-aloitteisuuden lisäksi edellytämme kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa tai vankkaa kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä. LVI-, Sähkö- ja automaatioalan koulutus tai kokemus katsotaan eduksi. Kiinteistöjen hoito eri puolilla kuntaa edellyttää oman auton käyttöä.

  Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilastaan.

  Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän, sekä kehittämis- ja kehittymismahdollisuuksia mukavassa ja lupsakassa työporukassa.

  Mikäli kiinnostus heräsi pistä ihmeessä hakemusta ansioluetteloineen tulemaan viimeistään 16.2.2020 klo 16.00 Kuntarekry-järjestelmän kautta.

 • 10.1.2020 15:30

  Haemme Pielaveden kunnan ikäihmisten asumispalveluihin sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2020 saakka, aloitus sopimuksen mukaan. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat päivittäinen perushoitotyö, lääkehoito ja yhteistyö omaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Arvostamme monipuolista kokemusta hoiva- ja hoitotyöstä sekä kiinnostusta työskentelystä vanhuspalveluissa. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista, joustavaa ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

  Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja työnvaativuuden arvioinnin mukaan. Sijaisuudessa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja sairaanhoitajan tutkintoa (myös opiskelijat huomioidaan).

  Pielaveden kunta on savuton työpaikka.

 • 2.1.2020 11:13

  Pielaveden kunnan kotiseutumuseoon etsitään opasta kesäajalle! Museo on avoinna 24.6.-1.8.2020 välisen ajan.

  Kotiseutumuseon oppaan työtehtäviin kuuluvat museoesittelyt ja historiasta kertominen sekä museon piha-alueiden hoitaminen.

  Työtehtävien hoitoon opastetaan työsuhteen alkaessa

  Palkkauksessa sovelletaan KVTES:in määräyksiä.

  Hakuaika kotiseutumuseon oppaaksi on 2.1.-29.2.2020. Hakemukset tulee jättää Kuntarekry -järjestelmään.

 • 2.1.2020 11:12

  Pielavedellä sijaitsevaan Presidentti Kekkosen synnyinkotiin Lepikon torppaan etsitään museo-opasta kesäajalle! Lepikon torppa on avoinna 1.6.-16.8.2020 välisen ajan.

  Lepikon torpan oppaan työtehtäviin kuuluvat museoesittelyt, historiasta kertominen sekä museon piha-alueiden hoitaminen.

  Työtehtävät voivat sisältää myös kahvilatyöskentelyä sekä kunnan hostellin ylläpitoon liittyviä työtehtäviä.

  Työtehtävien hoitoon opastetaan työsuhteen alkaessa.

  Palkkauksessa sovelletaan KVTES:in määräyksiä.

  Hakuaika Lepikon torpan oppaaksi on 2.1.-29.2.2020. Hakemukset tulee jättää Kuntarekry -järjestelmään.

 • 2.1.2020 11:07

  Pielavedellä sijaitsevaan Presidentti Kekkosen synnyinkotiin Lepikon torppaan etsitään kahvilatyöntekijää kesäajalle! Lepikon torppa on avoinna 1.6.-16.8.2020 välisen ajan.

  Kahvilatyöntekijän työtehtäviin kuuluu erilaiset kahvilatyöhön liittyvät tehtävät sekä piha-alueiden hoitaminen.

  Työtehtävät voivat sisältää myös museo-oppaan sekä kunnan hostellin ylläpitoon liittyviä työtehtäviä.

  Työtehtävien hoitoon opastetaan työsuhteen alkaessa.

  Hakijalta edellytetään 18 vuoden ikää.
  Palkkauksessa sovelletaan KVTES:in määräyksiä.

  Hakuaika kahvilatyöntekijäksi on 2.1.-29.2.2020. Hakemukset tulee jättää Kuntarekry -järjestelmään.

 • 20.6.2018 14:30

  Pielaveden kunta hakee jatkuvasti lyhyt- ja pidempiaikaisia sijaisia ravitsemistyöntekijän tehtäviin. Jos olet kiinnostunut työskentelemään ruokapalvelukeskuksessa tai koulujen jakelukeittiössä, täytäthän sähköisen hakemuksen ja näin ilmoittaudut sijaisrekisteriimme.
  Kelpoisuusvaatimuksena on catering-alan perustutkinto tai vastaava aiempi koulutus tai riittävä työkokemus sekä hygieniapassi. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi joissakin kohteissa tehtävään kuuluu siivoustyötä.
  Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä muut mahdolliset todistukset.