banner

Pielavesi on asumisen ja vapaa-ajan toimintojen paratiisi

Sitä mitä ei Pielavedeltä löydy, sitä ei joko tarvita tai sitten voit hätätilassa kysäistä naapurista. Näin me pielavetiset toteamme joskus tosissamme, joskus pieni pilke silmäkulmassa. Alkuasukkaamme myös jossain yhteydessä kutsuvat kotikuntaansa paratiisivedeksi. Näinhän se sanontakin kuuluu, rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Puhdasta ja kaunista rantaviivaa kunnastamme löytyy yhtä pitkästi kuin täältä on matkaa Helsinkiin, yli 400 km. Tämä kertoo kunnastamme ja sen mahdollisuuksista paljon. Meillä on mahdollista perustaa koti rannalle, viettää vapaa-aikaa vaikkapa omalla mökillä kalaisan veden äärellä ja myös rivitalo- ja kerrostalonäkymiä löytyy järvimaisemilla. Lisäksi kuivan maan mahdollisuuksia asumiselle ja vapaa-ajan viettämiselle löytyy niitäkin rutkasti. 

Pielavedellä palvelut pelaavat. Pikaisella matkalla käydessä vierailijoilla on vaarana se, että lupsakka savolainen ilmapiiri saa palaamaan tänne uudestaan. Ja mikäpä siinä! Missä muussa pienessä maalaiskunnassa käytössä on muun muassa maksuton kuntosali, viikottaisia huipputason urheiluotteluita, tuoreita kalatuotteita saatavissa torilta päivittäin laadukkaista peruspalveluista puhumattakaan. Pielavesi ponnistaa luonnostaan!

Tervetuloa lyhyeksi tai pitkäksi aikaa Pielavedelle!

 


Ota yhteyttä

Päivystävä kiinteistönhoitaja

p. 040 026 3000

Kiinteistö Oy Pielaveden Vuokratalot

PL 27, Puustellintie 18
72400 Pielavesi

Toimitusjohtaja
Juha Vainikainen
p. 040 4894 834

Asuntosihteeri
Laura Anttonen
p. 040 4894 201

Pielaveden Vanhusten Kodit ry

Puistotie 26
72400 PIELAVESI

Raija Jauhiainen
p. 040 847 3052

Yhtiö rakentaa ja ylläpitää vuokra-asuntoja vanhuksille Pielavedellä.