Aika katsoa tulevaisuuteen ja ottaa oma tontti haltuun! 

Etsinnässä tontti omalle kodille tai yritykselle? Kiinnostaisiko rivitalon rakentaminen? 

Tutustu tonttipörssiimme: Pielaveden kunnan tonttipörssi

 

Omakotitalotontit

Kunnassa on järven rannalla sijaitsevia omakotitalotontteja Kohoniemen ja Papinkallion alueella. Lisäksi yksittäisiä omakotitalotontteja löytyy kirkonkylän asemakaava-alueelta. 

Myös maaseutukyliltä kunnan omistamilta mailta on mahdollista löytää rakentamiseen ja asumiseen soveltuvia väljiä rakennuspaikkoja. 

Yksityisillä maanomistajilla on tarjolla omakotitontteja sekä kirkonkylällä että kirkonkylän ulkopuolella, myös ranta-alueilla.

Kohoniemen tontit

Kohoniemen alue

Kohoniemi sijoittuu Pielaveden kirkonkylän läheisyyteen noin 3 km päähän keskustasta länteen avautuvaan rinteeseen Pielaveden rannalle Siilinjärvi-Viitasaari kantatien 77 ja 2,4 m syvyisen veneväylän läheisyyteen. Alueella on kevyenliikenteen väylä keskustasta.

Tonttien pinta-alat vaihtelevat 3700 - 5000 m²:n välillä. Tonttien rakennusoikeus on 15 % tontin pinta-alasta ja rakennusoikeudet vaihtelevat 550 - 750 m² välillä. Tontille saa rakentaa yhden yksi tai kaksi kerroksisen asuinrakennuksen, 30 m² rantasaunan ja muita talousrakennuksia. Asuinrakennus tulee sijoittaa noin 40 m päähän rannasta ja rantasaunan tulee olla vähintään 15 m päässä rannasta. 

Tutustu Kohoniemen tontteihin

Papinkallion alue

Papinkallion alueella on tarjolla tasokkaita rannan läheisyydessä olevia omakotitalotontteja.

Tonttien myyntihinnat ja vuokrat Papinkallion alueella ovat tontista riippuen 2,00 €/m2 + puuston arvo tai 6,00 €/m2 + puuston arvo.

Rivitalotontit

Rivitalojen rakentaminen keskittyy asemakaava-alueelle. Lisätietoja rivitalotonteista ja niiden hinnoista saat kunnaninsinööriltä p. 040 489 4834.

Yritystontit

Pielavedellä on menossa teollisuustonttien alennusmyynti! Teollisuustontteja myydään 1 € kappalehintaan. Puuston arvo ei sisälly kaupan hintaan.

Teollisuustontteja löytyy sekä Pajatien että Seppälän teollisuusalueelta.

Tonttikaupasta tehdään alkuun ostajan kanssa hallintasopimus ja varsinainen kauppa, kun kaupan ehtona oleva rakentamisvelvoite on täytetty. Tontille on rakennettava teollisuusrakennus 3 vuoden sisällä kaupantekemisestä.

Yritys- ja liiketontteja on vapaana kirkonkylän keskustassa.

Tonttiasioissa ota yhteyttä

Kunnaninsinööri p. 040 489 4834, juha.vainikainen@pielavesi.fi

Elinkeinoasiamies p. 040 149 2204, aarno.niskanen@savogrow.fi

Kiinteistöpörssi

Alla olevat linkit ohjautuvat asunnonvälityksen portaali Etuovi.com sivulle Pielavedellä myynnissä oleviin kohteisiin.

Pielaveden kunta ei vastaa myytävien kohteiden tietojen oikeellisuudesta, eikä esittelystä, muusta markkinoinnista tai kauppoihin liittyvistä asioista.