Kunnan vuokra-asunnot

Pielaveden kunnan vuokra-asunnoista vastaa Kiinteistö Oy Pielaveden Vuokratalot, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ja turvallisia koteja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

Saat lisätietoja vuokra-asunnoista ottamalla yhteyttä Kiinteistö Oy Pielaveden Vuokrataloihin puhelimitse, sähköpostitse tai käymällä asuntotoimistolla. Voit myös täyttää ja toimittaa asuntohakemuksen suoraan Kiinteistö Oy Pielaveden Vuokrataloille.

Asukasvalinnassa etusijalle asetetaan kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat, vähävaraisimmat ja pienituloisimmat hakijat.

Lomakkeet

Asuntohakemus

Kiinteistö Oy Pielaveden Vuokratalojen asuntohakemus.

Lisää tietoa
Lataa lomake

Palvelupaikat

Asuntotoimisto

Etsitkö kotia Pielavedeltä? Tarjoamme vuokrakoteja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Tervetuloa asioimaan!

Puustellintie 10, 72400 PIELAVESI

Aukioloajat

Ma: 09:00 - 15:30
Ti - Ke: 09:00 - 14:30
To - Pe: 09:00 - 14:30

Kaikki tiedot

Vuokra-asuntoa etsivä voi tiedustella vuokra-asuntoa kunnalta. Kunnan omistamat vuokra-asunnot ovat useimmiten valtion tuella rakennettuja vuokra-asuntoja, joihin sovelletaan laissa säädettyjä asukasvalintakriteerejä.

Kunnilla ei ole lakisääteistä velvollisuutta tarjota kuntalaisilleen vuokra-asuntoja, mutta kunnan tehtäviin kuuluu asunto-olojen kehittäminen alueellaan. Useimmat kunnat rakennuttavat vuokra-asuntoja ja tarjoavat niitä vuokrattaviksi joko suoraan kuntalaisilleen tai perustamansa vuokrataloyhtiön kautta.

Liittyvät palvelut

Karttapalvelu

Katso tiedot

Korkotukilainahakemusten vastaanotto

Katso tiedot

Vesihuolto

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut