Päiväkeskustoiminta

Päiväkeskus on kaikille kuntalaisille avoin paikka, johon voi tulla viettämään aikaa ja osallistumaan ohjattuun toimintaan.

Päiväkeskustoiminnan avulla tuetaan kaikenikäisten, erilaisissa elämäntilanteissa olevien kuntalaisten arjen sujuvuutta sekä kannustetaan kuntalaisia yhteisvastuullisuuteen ja oman kotikunnan toimintaan osallistumiseen. Toiminnalla pyritään myös ehkäisemään yksinäisyyttä ja syrjäytymistä.

Hae päiväkeskustoimintaan täyttämällä sähköinen lomake tai tulosta paperilomake ja toimita se erityispalveluihin.

Koronasta johtuvista rajoituksista johtuen, päiväkeskukseen voidaan ottaa ennalta sopien ja kerrallaan vain pieni määrä asiakkaita. Päiväkeskustoimintaan tulee hakea erillisellä hakulomakkeella.

Päivätoiminnassa kävijän tulee olla pääosin omatoiminen. Tarvittaessa voidaan taluttaa tai esim. auttaa sohvalta ylös noustessa. Ruokailujen ja wc:ssä käymisen tulee sujua itsenäisesti. Mikäli päivätoimintapäivien aikana on tarpeen ottaa lääkkeitä tai tehdä muita hoidollisia toimenpiteitä, tulee ne tehdä itsenäisesti tai sopia esim. kotisairaanhoitajan/kotihoidon kanssa niiden tekemisestä. Päiväkeskuksen henkilökunta ei tee hoidollisia toimenpiteitä.

Tarjoamme päiväkeskuksen toimesta aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen. Keittolounas on mahdollista ostaa samassa talossa toimivasta lounaskahvilasta tai mukaan voi ottaa omat eväät. Toiminnassa tarvittavat tarvikkeet esim. askartelutarvikkeet, ovat päiväkeskuksen kävijöille maksuttomia. Kyyditykset päiväkeskukseen järjestetään sopimuksen mukaan, ne ovat asiakkaille maksullisia.

Verkkoasiointi

Hakemus päivätoimintaan

Päivätoimintahakemuksella voi hakea kunnan päivätoimintaan.

Lisää tietoa
Siirry asioimaan

Puhelinasiointi

Kunnan erityispalvelut

Erityispalvelut vastaa kehitysvammaisten sekä vaikeavammaisten sosiaalipalveluiden sekä alle 65 -vuotiaiden omaishoidon tuen palveluista.

Lisää tietoa
Puh. +358 40 4894822 Puh. +358 40 7508420 Puh. +358 40 6352589

Palvelupaikat

Erityispalvelut

Kehitysvammaisten ja vaikeavammaisten sosiaalipalvelut sekä alle 65 -vuotiaiden omaishoidon tuen palvelut.

Toritie 6 D, 72400 PIELAVESI

Aukioloajat

Ma - Ti: 08:00 - 16:00
Ke - To: 08:00 - 16:00

Kaikki tiedot

Päiväkeskus

Päiväkeskus on paikka kohtaamiseen, olemiseen sekä mahdollisuus virikkeelliseen toimintaan.

Toritie 6 B, 72400 PIELAVESI

Aukioloajat

Ma - Ti: 08:30 - 14:00
Ke - To: 08:30 - 14:00

Kaikki tiedot

Liittyvät palvelut

Päihdeongelmaisten palveluohjaus

Katso tiedot

Ikääntyvien palveluohjaus

Katso tiedot

Palvelutarpeen arviointi

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut