VIDEOT
TuikeUnkarissa.wmv (8,15 MB)

Voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja musiikinopettaja Laura Ikäheimolta p. 0400 709940.

Pielaveden ja Keiteleen kansalaisopiston musiikinopetuksesta huolehtivat päätoiminen musiikinopettaja ja tuntiopettajat. Nykyinen päätoiminen opettaja, Laura Ikäheimo on valmistunut Unkarissa Liszt-akatemiassa.  Musiikinopetuksessa pyrimme monipuoliseen kurssitarjontaan ja korkeatasoiseen kurssiohjelmaan. Lisäksi uutena opettajana joukkoomme on tullut yläkoulun, lukion ja kansalaisopiston yhteinen musiikin opettaja Touko Raatikainen (mm. pianonsoitto, viihdekuorot, kitara, bändikurssit). Kaikilla osa-alueilla otetaan huomioon eri ikäluokat ja kokoonpanot.

Opetustiloina käytössämme ovat Pielavedellä Opinportin lk. 13. Iltapäivisin luokassa kokoontuvat pianonsoiton ja yksinlaulun oppilaat. Iltarusko-kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo11.00–12.30. Pielaveden Mieslaulajat puolestaan maanantaisin klo 18.30.–20.00. Naislaulajat Tuike tiistaisin klo 18.30.
Keiteleellä kokoontumispaikkana on Nilakan koulun musiikkiluokka. Kouluopetuksen jälkeen iltapäivällä toteutuu pianonsoitto-opetus ja yksinlaulutunnit
sekä viihdekuoro keskiviikkoisin klo 18-19.30.

Opetustarjonta vaihtelee kysynnän mukaan. Uusina ovat tulleet mukaan Touko Raatikaisen vetämät viihdekuorot Pielavedellä ja Keiteleellä sekä Juha Remeksen vetämä karaokelaulu.
Pianon-, rumpujen-,  kitaransoitonopetus sekä yksinlaulu ovat henkilökohtaisia, muut musiikkikurssit toteutuvat ryhmäopetuksena.

  

Kurssitarjonta musiikin alalta:
 1. Pianonsoiton alkeet (lapsille sekä aikuisille)
 2. Pianonsoiton jatko (lapsille sekä aikuisille)
 3. Vapaasäestys pianolla (alkeita osaaville)
 4. Hanurinsoiton alkeet (lapsille sekä aikuisille)
 5. Hanurinsoiton jatko (lapsille sekä aikuisille)
 6. Kitaransoittoa nuorille
 7. Rumpujensoittoa nuorille
 8. Nuorten bändikurssi
 9. Säveltapailua
 10. Musiikinteoriaa 
 11. Yksinlaulua (16 vuotta täyttäneille)
 12. Lastenlaulua
 13. Naislaulajat Tuike
 14. Pielaveden Mieslaulajat
 15. Iltarusko kuoro
 16. Yhteislaulua
 17. Karaokelaulu
 18. Viihdekuoro
 19. Puhallinsoitto