Tiedote epidemiavalmiusryhmän kokouksesta 18.11.2020

Pielavesi_ponnistaa_luonnostaan_logo_web.png
18.11.2020 9.44

Koronaepidemian tilanne Pielavedellä on pysynyt edelleen rauhallisena. Kunnassa ei ole koronatapauksia eikä ketään ole asetettuna karanteeniin.


Kuntosalin kävijämäärää rajoitetaan edelleen

Kuntosalin henkilömäärä on rajoitettu edelleen 8 henkilöön.


Varhaiskasvatuksessa noudatetaan kansallisia ohjeistuksia 

Varhaiskasvatuksessa noudatetaan edelleen THL:n antamia ohjeita: https://thl.fi/fi/web/lapset-nuoret-ja-perheet/ajankohtaista/ohjeita-lapsiin-nuoriin-ja-perheisiin-liittyen-koronavirustilanteessa.


Yleisiä ohjeita

Muistetaan edelleen huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja pidetään turvavälit. Noudatetaan terveysviranomaisten antamia ohjeita ja pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

Maskien jako vähävaraiseksi itsensä kokeville kuntalaisille tiistaisin ja torstaisin klo 11–13 nuorisotiloilla (Laurinpurontie 14, kirjastotalon toinen pääty).

Lisätietoa koronavirustilanteesta:
- Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri: https://www.psshp.fi/potilaat-ja-vierailijat/tietoa-koronaviruksesta 
- Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL): https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19  

THL:n Koronavilkku -sovellus ladattavissa puhelimen sovelluskaupasta. Lisätietoja ja lataus myös osoitteesta www.koronavilkku.fi.

Terveysaseman koronaneuvontapuhelin vastaa koronavirukseen liittyviin kysymyksiin numerosta 017 171 031 ma-to klo 8–16 ja pe 8-15.

Epidemiavalmiusryhmä kokoontuu seuraavan kerran keskiviikkona 2.12. klo 8 tai tarvittaessa kunnanjohtajan koollekutsumana.

Lisätietoja kunnanjohtaja Vilma Kröger p. 0400 668 211; vilma.kroger@pielavesi.fi 

Yski hihaan tai nenälinaanPidä etäisyyttä muihinPese kätesi

Tiedostot