banner

Ihan hyvä lapsuus –kampanja innostaa perheitä viettämään aikaa yhdessä

Tiedote Ihan hyvä lapsuus 13.1.jpg
13.1.2020 7:00

Savon Villin Lännen kunnat Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto aktivoivat perheitä yhteisen tekemisen äärelle kevään Ihan hyvä lapsuus -kampanjassa. Perheiden yhdessä vietetty aika on hyvän lapsuuden peruselementti, yhdessä tekeminen heijastuu myönteisesti lapsen kasvuun ja kehitykseen. Kampanjan tavoitteena on lisätä perheiden yhteistä aikaa ja tarjota siihen tukea ja ideoita.

Kampanjan käynnistää hupien helmikuu

Kampanjan toimintamallina on joka kuukaudelle suunnitellut teemakuukaudet, joiden kautta perheitä innostetaan yhdessä tekemiseen. Kampanja käynnistyy hupien helmikuulla ja luvassa on toimintaa muun muassa laskiaisen ja ystävänpäivän tienoilla sekä erilaisia vinkkejä perheen yhteiseen huvitteluun. Kunnassa tehdään oman näköisiä toteutuksia ja sosiaalisessa mediassa kunnan omissa kanavissa sekä kampanjan Instagram-tilillä jaetaan ideoita hupihetkiin.

Toimintakortit perheisiin päiväkotien ja koulujen kautta

Tammikuun aikana kouluissa, päiväkodeissa, kerhoissa jaetaan lapsille toimintakortteja, joihin perheet voivat merkata yhdessä vietettyä aikaa. Halutessaan perheet voivat asettaa itselleen viikkotavoitteen ja seurata sen edistymistä kortista. Korttien myötä toivotaan myös, että lapset innostuvat pohtimaan mitä olisi kiva tehdä perheen kanssa yhdessä ja näin lasten näköinen toiminta vahvistuisi perheiden arjessa.

Kampanjan nettisivu: https://www.savogrow.fi/ihanhyvalapsuus
Seuraa Instagramissa: https://www.instagram.com/ihanhyvalapsuus/
#ihanhyvälapsuus

Lisätietoja:
Saara Hanhela, Kuntakehittäjä
Kehitysyhtiö Savogrow Oy
saara.hanhela@savogrow.fi
p. 040 5859847

Tiedostot