banner

Kuljetuskilpailutus

9.7.2019 7:00

Vammaispalvelu- sekä sosiaalihuoltolain ja kehitysvammalain mukaisten kuljetusten sekä ikäihmisten ja kehitysvammaisten päivätoimintakuljetusten kilapailutus

Sansia Oy on julkaissut uudelleen kilpailutuksen koskien vammaispalvelu- sekä sosiaalihuoltolain ja kehitysvammalain mukaisia kuljetuksia sekä ikäihmisten ja kehitysvammaisten päivätoimintakuljetuksia.
Asiakirjat on julkaistu Sansia Oy:n 31.1.2019 perustaman dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä.
Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset tulee jättää 29.7.2019 klo 9.00 mennessä Hankintasampo-palvelussa välilehdellä "Kysymykset".
Tarjousten jättämisen määräaika on 12.8.2019 klo 10.00.

Mikäli toimija/yrittäjä ei ole hakeutunut vielä järjestelmään, tulee hänen tehdä aluksi osallistumishakemus sinne. Järjestelmä löytyy sivulta www.hankintasampo.fi nimellä "Henkilökuljetukset Sansia Oy:n Pohjois-Savon alueella sijaitseville tilaajille".

Hyväksytyn osallistumishakemuksen jälkeen toimija pääsee näkemään kaikki dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä avoinna olevat kilpailutukset sekä jättämään mahdollisia tarjouksiansa. Jatkossa toimija saa myös ilmoituksia julkaistuista kilpailutuksista suoraan sähköpostiinsa.