Tehdään Pielavedestä vahvuuksiltaan erottuva sekä asukkaidensa ja yritystensä näköinen!

8.7.2022 14.41

Alkuvuonna käynnistyneen brändityön tarkoituksena on nostaa esille Pielaveden vahvuudet sekä kertoa niistä erottuvasti pielavetisille luontaisella tavalla. Tarvitsemme tähän Sinun panostasi.

Käy vastaamassa lyhyeen ja hauskaan Me pielavetiset -kyselyyn ja kerro, mistä juuri Sinun Pielavesi on tehty. Kysely on avoinna 7.8. saakka.

Kannustathan myös perhettäsi ja ystäviäsi sekä muita pielavetismielisiä vastaamaan. Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan kalakatiska!

Hyvä ja toimiva kuntabrändi on asukkaidensa näköinen. Tervetuloa mukaan!

pielavetiset_some_02-stereotyyppi-mopedisti.jpg


Taustaa: Brändiuudistus käynnistyi vuoden 2022 alussa kunnanhallituksen päätöksellä. Tähän asti brändiuudistuksessa on tehty vähemmän esillä ollutta taustatyötä. Kumppaniksi valittiin tarjouspyynnön perusteella porilaishelsinkiläinen Staart Oy. Staartilaiset tulivat toukokuussa päiväksi Pielavedelle katsomaan miltä täällä näyttää ja minkälaisia ihmisiä täällä asustelee. Samalla käytiin läpi myös brändityön aikataulua ja toimenpiteitä. Tämän jälkeen Staart alkoi rakentaa osallistavaa kanavaa, jotta meillä kaikilla olisi mahdollisuus vaikuttaa siihen, millainen Pielaveden brändi on tulevaisuudessa. Jatkossa pääset seuraamaan brändityön etenemistä www.pielavetiset.fi -sivuston kautta.