banner

Palveluhakemisto

Ajankohtaista
 • lataus (1).png
  11.11.

  Postin lakko viivästyttää kirje- ja pakettipostin kulkua

  PAU käynnisti Postissa laajat lakkotoimet maanantaina 11. marraskuuta. Kaksi viikkoa kestävä lakko hidastaa kirje- ja pakettipostin kulkua koko maassa.
 • Kirjoja.jpg
  28.10.

  Käy vastaamassa kirjaston asiakaskyselyyn!

  Asiakaskyselyn tarkoituksena on kartoittaa asiakkaiden toiveita kirjaston aineiston, palveluiden ja asiakaspalveluaikojen suhteen. Kysely on avoinna 28.10. - 24.11.2019.
 • Pielavesi_ponnistaa_luonnostaan_logo_web (1).png
  25.10.

  Sähkökatkoja katuvalaistuksessa

  Savon Voima Oy:n kaapelointiin ja katuvalaistuksen uusimiseen liittyen katuvalaistus on jouduttu välillä kytkemään pois päältä työn alla olevilla osuuksilla. Siksi joillakin katuosuuksilla lamput eivät pala pimeälläkään. Katuvalaistus uusitaan osalle kirkonkylän aluetta.
Tapahtumat

Tervehdys

Saavuit juuri Pielaveden kunnan uusituille nettisivuille!

Lämpimästi tervetuloa! Lähtekäämme yhdessä tutkimaan, mitä kaikkea täältä löytyykään. Heti matkamme alkuun on sanottava, että emme varmasti pysty kovasta yrittämisestä huolimatta lukitsemaan tänne tietojen verkkoon kaikkea sitä kaunista ja hyvää, mitä kuntamme sisällään pitää. Parhaamme kuitenkin teemme, jotta sivut palvelisivat tiedonjanoisia parhaalla mahdollisella tavalla. Halumme kehittyä kaikessa tekemisessämme on kova, joten annathan tarvittaessa palautetta laittamalla sähköpostia: kunta@pielavesi.fi

Antoisaa virtuaalimatkaa Pielavedellä!

Toivottavasti olet saanut mahdollisuuden tutustua kuntaamme myös ihan livenä ja parhaassa tapauksessa voit olla yhtä onnekas kuin minä, eli saat asua täällä. Jos lähempi tutustuminen on vielä edessä päin, toivon, että saat täältä kipinän tulla vieraaksemme Pielavedelle! Elämänmakuista arkeamme pääset helpoiten seuraamaan some-kanaviemme kautta Facebookissa ja Instagramissa.

Terkuin

Mia Simpanen
kunnanhallituksen puheenjohtaja

Avoimet työpaikat

Palveluopas

Tontit

Pielavesi somessa
+