banner

Palveluhakemisto

Ajankohtaista
 • ymtrans22.png
  18.6.

  Ympäristöministeriön kysely asiakaskokemuksista kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa

  Tervetuloa vastaamaan ympäristöministeriön kyselyyn asiakaskokemuksista kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa. Kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa kansalaisten näkökulmasta maankäyttö- ja rakennuslain uudistamisen tueksi.
 • Pielavesi_ponnistaa_luonnostaan_logo_web (1).png
  17.6.

  YTYÄ! -hankkeen kehittämiskysely

  YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä! -hanke selvittää vaihtoehtoisia työllistymis- sekä työllistämismahdollisuuksia Ylä-Savon alueella. Selvitys tehdään ostopalveluna Savonia-ammattikorkeakoulun toimesta. Selvityksessä on tavoitteena luoda toimintamalli, joka edistää työllistymistä ja työllistämistä Ylä-Savossa. Toimintamallia varten tarvitsemme kokemuksia Ylä-Savolaisilta työnantajilta rekrytoijina sekä työntekijöiltä työnhakijoina.
 • Pielavesi_ponnistaa_luonnostaan_logo_web (1).png
  14.6.

  Tiedote päiväkeskustoiminnasta

  Pielaveden kunta järjestää päiväkeskustoimintaa syyskaudella alkaen 1.9. – 31.12.2019.
Tapahtumat

Tervehdys

Saavuit juuri Pielaveden kunnan uusituille nettisivuille!

Lämpimästi tervetuloa! Lähtekäämme yhdessä tutkimaan, mitä kaikkea täältä löytyykään. Heti matkamme alkuun on sanottava, että emme varmasti pysty kovasta yrittämisestä huolimatta lukitsemaan tänne tietojen verkkoon kaikkea sitä kaunista ja hyvää, mitä kuntamme sisällään pitää. Parhaamme kuitenkin teemme, jotta sivut palvelisivat tiedonjanoisia parhaalla mahdollisella tavalla. Halumme kehittyä kaikessa tekemisessämme on kova, joten annathan tarvittaessa palautetta laittamalla sähköpostia: kunta@pielavesi.fi

Antoisaa virtuaalimatkaa Pielavedellä!

Toivottavasti olet saanut mahdollisuuden tutustua kuntaamme myös ihan livenä ja parhaassa tapauksessa voit olla yhtä onnekas kuin minä, eli saat asua täällä. Jos lähempi tutustuminen on vielä edessä päin, toivon, että saat täältä kipinän tulla vieraaksemme Pielavedelle! Elämänmakuista arkeamme pääset helpoiten seuraamaan some-kanaviemme kautta Facebookissa ja Instagramissa.

Terkuin

Mia Simpanen
kunnanhallituksen puheenjohtaja

Avoimet työpaikat

Palveluopas

Tontit

Pielavesi somessa
+