Palveluhakemisto

Ajankohtaista
Tapahtumat
 • Neulekahvila23.3..png
 • kirjailijavieras Liisa Palosaari.png
  23.3.

  Kirjailijavieras Liisa Palosaari

  Kirjailijavieras Liisa Palosaari kertoo kirjastaan Inspiraatio on mottomme sekä opettajan ja taidekasvattajan työstä Pielaveden kirjastolla to 23.3. klo 15.00.
 • 13.1., 20.1., 27.1., 3.2., 10.2., 17.2., 24.2.–24.3., 3.3.

  Perheperjantai

  Perheperjantai on lapsiperheiden kohtaamispaikka, jonne lapsi voi tulla yhdessä läheisen aikuisen kanssa. Perheperjantai on avoinna klo 9-12. Paikalle voit tulla myöhemmin tai lähteä aikaisemmin, olla sen aikaa kuin itsellesi sopii. Perheperjantai on avointa toimintaa, vertaistukea, lapsille leikkitoimintaa, yhdessä tekemistä ja touhuamista sekä tietoa, asiantuntemusta ja neuvontaa.
 • pilkki3.JPG
  24.3.

  PIELAVESI150:Nuorisopilkki

  Nuorisopilkki! PIELAVESI150 juhlavuoden kunniaksi oli ehdotettu, että koko Pielavesi onkii/kalastaa tapahtumaa Me nuorisotoimessa sekä Pielaveden 4H-yhdistys ja Korpistore Oy innostuttiin ideasta ja laitettiin yhteistyössä pystyyn Nuorisopilkki-tapahtuma. Tapahtuma järjestetään perjantaina 23.4.2023 klo 12-16. LISÄTIETOJA TAPAHTUMASTA TULEE PIAKKOIN!😎

Tervehdys

Saavuit juuri Pielaveden kunnan nettisivuille!

Lämpimästi tervetuloa! Lähtekäämme yhdessä tutkimaan, mitä kaikkea täältä löytyykään. Heti matkamme alkuun on sanottava, että emme varmasti pysty kovasta yrittämisestä huolimatta lukitsemaan tänne tietojen verkkoon kaikkea sitä kaunista ja hyvää, mitä kuntamme sisällään pitää. Parhaamme kuitenkin teemme, jotta sivut palvelisivat tiedonjanoisia parhaalla mahdollisella tavalla. Halumme kehittyä kaikessa tekemisessämme on kova, joten annathan tarvittaessa palautetta laittamalla sähköpostia: kunta@pielavesi.fi

Antoisaa virtuaalimatkaa Pielavedellä!

Toivottavasti olet saanut mahdollisuuden tutustua kuntaamme myös ihan livenä ja parhaassa tapauksessa voit olla yhtä onnekas kuin minä, eli saat asua täällä. Jos lähempi tutustuminen on vielä edessä päin, toivon, että saat täältä kipinän tulla vieraaksemme Pielavedelle! Elämänmakuista arkeamme pääset helpoiten seuraamaan some-kanaviemme kautta Facebookissa ja Instagramissa.

Terkuin

Mia Simpanen
kunnanhallituksen puheenjohtaja

Pielavesi somessa
+