banner

Palveluhakemisto

Koronaepidemian vaikutuksista

Pielaveden kunnan virastot palvelevat normaalien aukioloaikojensa mukaisesti.

Pohjois-Savon koronavirustilanne (KYS)
Ajankohtaista koronaviruksesta COVID-19 (THL)

Kunnan julkaisemat tiedotteet ja yleistietoa koronaviruksesta löydät kunnan verkkosivuilta www.pielavesi.fi/koronavirus

Muista huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja riittävistä turvaväleistä.

Jos sinulla on flunssa- tai hengitystieoireita, hakeudu koronavirustestiin ottamalla yhteyttä terveysasemalle.

Koronaneuvontapuhelin

neuvontapuhelin_paivitys.png

Ajankohtaista
Tapahtumat
 • Etäohjelma kevät 2021.jpg
  20.4.

  Etämuistitreeni

  Tervetuloa osallistumaan kaikille avoimeen Etämuistikahvilaan. Teemana aivojen aktivointi. Ilmottautumiset sanna.itkonen@psmuisti.fi/ puh. 040 556 3586. Vastauksena saat Teams-linkin sähköpostiisi, jonka kautta pääset osallistumaan.
 • Tarinanne todeksi 21.4. (2).jpg
  21.4.

  Tarinamme todeksi koulutus

  Tarinamme todeksi -koulutuksessa saat konkreettisia ja käytännönläheisiä vinkkejä tuotteesi ja palvelusi tarinallistamisesta. Tuo olemassa oleva tarina tai uusi tarina koulutuspäivälle mukaan ja saatetaan se yhdessä osaksi tarinoiden maailmaan Iisalmi ja tienoot matkailualueelle.
 • 20210403_115113.jpg
 • 29.4.

  Selkeät asiakirjat yhdistyksessä

  Yhdistyksen asiakirjojen laadinta ja saavutettava word-dokumentti Kouluttaja: Maarit Mykkänen, Ylä- Savon Vakka Tule oppimaan, miten yhdistyksen selkeitä asiakirjoja laaditaan, ja miten tehdään saavutettava word-dokumentti. Lisätietoja ja ilmoittautumiset viikkoa ennen koulutusta maarit.mykkanen@ylasavonvakka.fi tai 044 066 1228 Koulutus toteutetaan teams-yhteydellä.

Tervehdys

Saavuit juuri Pielaveden kunnan nettisivuille!

Lämpimästi tervetuloa! Lähtekäämme yhdessä tutkimaan, mitä kaikkea täältä löytyykään. Heti matkamme alkuun on sanottava, että emme varmasti pysty kovasta yrittämisestä huolimatta lukitsemaan tänne tietojen verkkoon kaikkea sitä kaunista ja hyvää, mitä kuntamme sisällään pitää. Parhaamme kuitenkin teemme, jotta sivut palvelisivat tiedonjanoisia parhaalla mahdollisella tavalla. Halumme kehittyä kaikessa tekemisessämme on kova, joten annathan tarvittaessa palautetta laittamalla sähköpostia: kunta@pielavesi.fi

Antoisaa virtuaalimatkaa Pielavedellä!

Toivottavasti olet saanut mahdollisuuden tutustua kuntaamme myös ihan livenä ja parhaassa tapauksessa voit olla yhtä onnekas kuin minä, eli saat asua täällä. Jos lähempi tutustuminen on vielä edessä päin, toivon, että saat täältä kipinän tulla vieraaksemme Pielavedelle! Elämänmakuista arkeamme pääset helpoiten seuraamaan some-kanaviemme kautta Facebookissa ja Instagramissa.

Terkuin

Mia Simpanen
kunnanhallituksen puheenjohtaja

Avoimet työpaikat

Palveluopas

Tontit

Pielavesi somessa
18.03.2021 14.59
Instagram julkaisu 18.03.2021 14.59
@pielavedenkirjasto omatoimikirjastoa on uudistettu! 🤩 Omatoimikirjastoon pääsee nykyisin sisään myös mobiilikirjastokortilla. Samalla muutettiin omatoimikirjaston lainaus- ja palautuskäytäntöjä - lainaukselle ja palautukselle on nyt käytössä omat laitteet. Uusi lainausautomaatti palvelee entisellä paikallaan. Vanha automaatti toimii nyt palautusautomaattina heti ovesta sisään tultaessa.
26.02.2021 15.11
Instagram julkaisu 26.02.2021 15.11
Hei nuori, enää tuleva viikonloppu aikaa hakea kesätöitä kunnasta! Mene kipin kapin osoitteeseen www.pielavesi.fi/kesatyo ja käy tekemässä työhakemus 📝
+